با حضور دکتر سید محمد صاحبکار
نشست همفکری برای اجرای قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان
نشست همفکری اجرای قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان با حضور دانشجویان دکتری مدیریت فناوری و مسئولان اجرای قانون در محل معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، سید محمد صاحبکار در این نشست گفت: قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان بزرگترین و مهمترین سیاست فناوری و برنامه ملی کشور در زمینه توسعه فناوری و نوآوری است و لذا بررسی فرآیند تدوین، تصویب و اجرای قانون باید در کانون توجه نخبگان حوزه علم و فناوری باشد و باید در کلاسهای مدیریت و سیاستگذاری فناوری کشور بررسی شده و نظرات اصلاحی و تکمیلی ارایه شود.
سرپرست امور شرکتها و موسسات دانشبنیان افزود: در سال 1386 ویرایش اولیه لایحه حمایت از شرکتهای دانشبنیان در معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور تهیه شد و این قانون تاکنون یک روند پر فراز و نشیب 8 ساله را داشته است و اگر پیگیری جدی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور نبود، این قانون در برخی از مراحل تصویب و اجرا متوقف میشد و به سرنوشت برخی از قوانین و برنامههای معطل مانده در کشور دچار میشد.
وی ادامه داد: آنچه دانشجویان مدیریت و سیاستگذاری فناوری درباره برنامههای ملی توسعه فناوری در کتابها میخوانند، به نوعی در فرآیند اجرای این قانون متناسب با شراط بومی کشور اجرایی شده است و تجربه این قانون به عنوان یک «مطالعه موردی کامل» قابل ارایه و بررسی است و مسئولان اجرای قانون برای ارایه سوابق آمادگی دارند.
عضو هیأت علمی پژوهشکده مطالعات فناوری گفت: سامانه ارزیابی شرکتهای دانشبنیان به عنوان بزرگترین بانک اطلاعات فناوری کشور، اطلاعات فراوانی در خصوص حجم فروش چندین هزار شرکت در بخشهای مختلف اقتصادی و میزان سود هر بخش و سایر شاخصها دارد و آمادگی ارایه اطلاعات به دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای انجام پایاننامهها نیز وجود دارد.
همچنین در این جلسه دانشجویان دکتری مدیریت فناوری از دانشگاه علامه طباطبائی، دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات، دانش عالی دفاع ملی، دانشگاه تهران و دانشگاه علم و صنعت حضور داشتند.
ارسال به دوستان